Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Rólunk

a kft. natúr- és biokozmetikai termékek kis- és nagykereskedelmi értékesítésével foglalkozik. fontosnak tartjuk a környezettudatos szemlélet térhódítását hazánkban, ezért portfóliónk kialakításakor kölönös hangsúlyt fektetünk arra, hogy termékeink rendelkezzenek az illetékes minősítő intézetetek tanúsítványaival.
a nemzetközi trendnek megfelelően, hazánkban is egyre többen ismerik fel a kemikália mentes kozmetikumok használatának jelentőségét a mindennapi szépségápolásban. tevékenységünk arra irányul, hogy ezen tudatos vásárlói kör igényeinek maximálisan meg tudjunk felelni. annak érdekében, hogy szélesítsük a természetes szépségápolásban fellelhető natúrkozmetikumok és biokozmetikumok körét a hazai kínálatban, folyamatosan kapcsolatot tartunk nemzetközi gyártó cégekkel. ennek a munkánknak az eredményeként, több olyan külföldi gyártó cégnek lehetünk a kizárólagos magyarországi forgalmazója, melyek termékei már világszerte bizonyították a népszerűségüket.
a termékpalettánkban található kozmetikai készítmények megfelelnek a minősítő eljárás szigorú kritériumainak, mely előírások gondosan szabályozzák az összetevők természetes eredetét és a környezetre gyakorolt hatásukat.
a lakossági értékesítés mellett, fontos részét alkotja cégünk tevékenységének a nagykereskedelmi értékesítés is. ebben a szegmensben elsősorban kozmetikusok, természetgyógyászok, szépségszalonok, fitness- és mozgás  stúdiók, gyógyszállók, wellness- és spa központok számára kínáljuk professzionális biokozmetikai készítményeinket.
biokozmetikai termékeink főbb jellemzői: természetes eredetűek (az összetevők jelentős mértékben ellenőrzött biogazdaságokból származnak), nem tesztelik őket állatokon, nem tartalmaznak mesterséges színezékeket és illatanyagokat, nem tartalmaznak szilikonokat, paraffint és más kőolajszármazékot, nem tartalmaznak szintetikus tartósítószereket.

mottónk egyszerű és önmagáért beszél: "természetesen: természetesen!"

szolgáltató adatai:

cégnév: kft.
szolgáltató székhelye: 1143 budapest, besnyői utca 9.
cégjegyzékszám: 1111111
elérhetőség: info@.hu
ügyfélszolgálat: 1111111
adószám: 1111111
eu adószám: 1111111

 

1111111
ügyvezető

 
halasiné ferencz krisztina
beszerzési és kereskedelmi vezető
tel: +36/70 626 5628
e-mail: info@.hu